In win är en taiwanesisk chassitillverkare som på en handfull år gått från att vara mest kända för beiga OEM-chassi till att hänföra konsumenter och moddare med sina smakfullt designade chassilösningar.

Företaget som varje år lanserar ett nytt spännande chassikoncept har nu gått in i nästa fas av sin satsning på exklusiva datorchassi, att använda sig av sina konceptdesigns i mer konsumentinriktade chassin. Med aluminium och härdat glas som sina kanske vassaste verktyg har In win sjösatt flera iögonfallande datorlådor och fler modeller är under utveckling.

In win ser moddare och datorentusiaster som inte bara sina närmaste kunder utan även viktigaste inspirationskällor. Som en av huvudsponsorerna till SMPC 2015 vill In Win inte endast belöna Sveriges talangfulla moddare med produkter och materiella värden. Vinnaren i SMPC 2015 bjuds även ner till företagets huvudkontor i Taipei, Taiwan, för ett hemligt moddningsprojekt och ett minne för livet.

“Ett hemligt moddningsprojekt”

In Win S-Box – 2:a pris

Uppvisat för första gången på Computex 2015 är In Win S-Box ett sedvanlig påkostat datorchassi som med anor från bland moddare närmast ikoniska S-Frame bygger kring en stor böljande aluminiumpanel. Chassit rymmer moderkort upp till E-ATX och har gott om utrymme för vattenkylning samt långa grafikkort. Chassit finns ännu ej i butiker men som deltagare i SMPC2015 kan man bli en av de första på marknaden att äga detta rejäla aluminiumchassi.

Se mer: In Win visar upp S-Box – Aluminumchassi i samma anda som exklusiva S-Frame

In win 909 – 3:a pris

Med på prisbordet har In win även några av sina mest högprofilerade designchassi. Fulltowermodellen In win 909 lockar med imponerande metallarbete vars hölje består av en 4 millimeter tjock anodiserade aluminiumprofil som matchas med chassisidor i mörkt härdat glas.

In win 805 – In Win SMPC Challenge pris

In win 805 är det senaste tillskottet och med ett något mer kompakt format finns det fortfarande plats för fullstora ATX-chassi men än viktigare är den yttre estetiska designen. Med 805 har In win fortsatt nyttja sin gedigna erfarenhet av metall- och glasarbete. Härdat glas med mörk toning klär chassit som med svarta, röda eller gulddetaljer inte går någon obemärkt förbi.INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR