SMPC gjorde sin debut för 13 år sedan när NordicHardware presenterade det första svenska mästerskapet i datorprestanda. Tävlingen korade under 9 år i rad ett tjugotal svenska mästare i datorprestanda och överklockning men med ett sinande intresse från datortillverkare och användare gick SMPC i dvala efter 2010 års mästerskap.

Läs på NHW.se: SMPC 2015 – Svenska mästerskapen i moddning på nystartad communitysajt

2015 är SMPC tillbaka och denna gång är det estik som står framför prestanda när både datorentusiaster och tillverkare fått upp ögonen för så kallad moddning. Att modifiera sin egen nuvarande dator eller för den delen bygga helt unika system från grunden.

SMPC2015 är de Svenska mästerskapen i moddning och går av stapeln november-december 2015 där SM-tävlingarna kulminerar i att vi kröner Sveriges bäste datormoddare.

Sveriges första dedikerade communitysajt av och för moddare.

Under och efter SMPC2015 kommer vi samtidigt att bygga vidare på SMPC.se – Sveriges första dedikerade communitysajt av och för moddare.

SMPC.se är tänkt som en mötesplats för moddare och datorentusiaster att dela med sig av sina byggloggar, moddningsgallerier eller för den delen andra häftiga projekt som kan inspirera andra användare runt om landet. SMPC kommer att vara en sajt och community i ständig utveckling och lanseras idag den 17:e november 2015 i vad vi på datorspråk skulle kalla “beta-stadie”. Sajten har sin grundfunktionalitet där du som användare kan skapa gallerier, kommentera artiklar, följa dina vänners aktivitet och kommentera direkt på deras nya gallerier och upptåg.

Medan vi redan idag kommit en bra bit på vägen har vi en gedigen lista över funktioner och uppdateringar som kommer att betas av de närmaste månaderna. SMPC.se kommer aldrig bli färdig utan är en sajt som vi vill fortsätta bygga tillsammans med alla Er där ute med målet om att fullfölja vårt satsning mot att skapa Sveriges bästa communitysajt för moddare.

Vi vill att ni som användare av SMPC.se inte bara ger feedback och rapporterar om buggar samt problem, vi vill att ni hjälper oss att utveckla sajten i rätt riktning. Kom gärna med tips, idéer och feedback i kommentarerna till denna artikel men även i vårt forum så kommer vi beta av era önskemål baserat på efterfrågan, tid och rimlighet.

Ge feedback i forumet:

Välkomna till SMPC.se och glöm inte att registrera er samt tipsa oss om sajtens slogan – du har chans att vinna en Intel 750 400GB SSD!INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR