MSI SMPC Challenge – MSI Z170A Krait och GTX 970 Tiger synade framför kameran

MSI belönar Svenska moddare med svartvita Krait-komponenter - vi kikar närmare!

2
1609

MSI går inte bara in som huvudsponsor i Svenska Mästerskapen i datormoddning med en mäktig gaminglaptop i förstapris. Komponenttillverkaren bjuder även in Svenska moddare för att fira sina egna moddningsinriktade komponenter där företagets Krait-familj ofta står i fokus.

Läs även: Guide: Så deltar du i moddnings-SM!

Med MSI SMPC Challenge finns det chans för alla svenska datormoddare att kämpa om kraftfulla komponenter även utanför SM-huvudtävlingen. De moddare som använder en eller flera MSI-komponenter i sitt SMPC-bidrag är nämligen direktkvalificerade till MSI SMPC Challenge där det bästa och mest finurliga användandet av tillverkarens komponenter belönas med både moderkort och grafikkort från MSI:s svartvita produktsortiment.

– MSI Geforce GTX 970 4GB Tiger OC (Värde 3 690 sek)
– MSI Z170A Krait Gaming (Värde 1449 sek)

Missa inte vår videogenomgång av priserna i tävlingen och hitta mer information om det övriga prisbordet som har ett totalvärde på över 100 000 svenska kronor.2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR