Det är inte bara avgörandet i Svenska mästerskapen i moddning som närmar sig utan så gör även julfirande av olika dess slag. På SMPC.se är vi givetvis inte sämre än att vi också vill fira av en av årets stora höjdpunkter och det med sajtens ledord i fokus – kreativitet och glädje!

Som en sidotävling under SM i datormoddning 2015 öppnar vi härmed vår officiella Pepparkakstävling!

Vi är ute efter de roligaste och mest fantasirika pepparkakskreationerna där ute och reglerna är lika enkla som pepparkaksdeg är god.

  1. Låt fantasin flöda och baka/bygg dina egna pepparkaksskapelser – desto roligare och kreativare desto bättre! Fotografera din skapelse (Med dig själv eller ditt namn i bilden för identifiering)
  2. Skapa en profil här på SMPC.se (Tar 1 min)SMPC-pepparkaka
  3. Döp bilden till “Ditt namn – Pepparkakstävling” och ladda upp en eller flera bilder i ditt eget galleri här på SMPC.se antingen genom att dra bilderna direkt till “drag och släpp” rutan i höger eller gå till din profil och skapa ett nytt Pepparkaksgalleri.
  4. Håll tummarna och hoppas att du vinner juryns hungriga godtyckande samt en Intel Compute Stick! 🙂

Vinnaren i vår Pepparkakstävling utses den 27:e december tillsammans med vår SM-moddare och plockar hem en sprillans ny Intel Compute Stick som i storleken av ett USB-minne kan förvandla din vanliga TV till en komplett Windows 10 PC och är värd runt 1 500 kronor!

Må bästa Pepparkaksbakare vinna och missa inte att spana in alla häftiga tävlingsbidrag i Svenska mästerskapen i datormoddning!INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR